Hvordan registrer jeg et domene?

Du registrerer et domenenavn ved å først sjekke om det ønskede domenenavnet er ledig. Her følger fremgangsmåten hos oss:

1) FØRST:
Sjekk om ditt ønskede domenenavn – se under – (f.eks. navnet.COM) er ledig ved å skrive inn navnet i søkefeltet. Er det opptatt (registrert av andre), må du sjekke et annet navn – eller du kan sjekke f.eks. om navnet.NO, NET osv. er ledig i stedet. Benytt da evt «Sjekk andre domenetyper»-knappen.

2) BESTILLE:
Når du har sjekket at ditt domenenavn er ledig, kan du velge hvilken PAKKE du ønsker. Ønsker du mulighet til å opprette en egen hjemmeside, og har behov for flere mailadresser, bestiller du for eksempel MEDIUM-pakken, som er mest populær. Merk PÅ boksen bak navnet/navnene du ønsker, og evt. hake AV navn du IKKE ønsker!

3) ETTERPÅ:
Etter at du har valgt domenenavn, domene-pakke og sendt bestillingen (du kan velge mellom Kortbetaling/PayPal, Vipps eller Mail-faktura), mottar du en mail som bekreftelse. Har du bestilt et norsk domenene (slutter på .NO), kan du signere en enkel online avtale enten som privatperson (personnummer) eller som firma/organisasjon (organisasjonsnummer).

4) DERETTER:
Etter dette vil du motta informasjon fra oss med brukernavn og passord for ditt domenenavn, adresse til enkelt admin-panel og nyttige råd og tips. Gratulerer! Du har nå et eget domene!